jueves, 21 de julio de 2016

Córdula i serà ja la 3a...

Torno amb una altra Córdula.
Serà ja la tercera que cuso. Aquest cop amb loneta.
Definitivament talla enorme aquest patrò. La propera vegada tallarè directe 2 talles menys perquè he hagut d'entrar-la moltíssim tambè, tot i que la loneta no dona gens.
Tot i això, m'encanta el resultat, n'estic contentíssima, és la versió que més m'ha agradat. Què en dieu?


Podeu veure les altres dues que vaig cosir aquí, i aquí, en versió premamà.

La loneta estampada és de Teixits Mila Coll, la llisa una resta que tenia de loneta del mercat setmanal de Vila, i els vius liles d'una merceria de Vila també. El puny de la cintura, de La Trapera. Tant Mila Coll com La Trapera, serveixen molt ràpid i molt bè, la veritat.



Us he d'ensenyar més cosetes que he fet amb el mig metre que vaig demanar d'aquesta loneta tant alegre, que en principi era per les pitufes, però em va acabar agradant tant, que el què em quedava he decidit invertir-ho en mi ;).

M'heu d'explicar què mes hi cosiu amb loneta a banda de bosses i coixins.., vestits? O és massa rígida? Tenia molts dubtes d'embarcar-m'hi i al final el resultat és força bo... en tinc clitxades unes de xulíssimes i no se si llançar-m'hi.

I tot i que lo meu no són les faldilles (qualsevol ho diria, oi, amb 3 còrdules al blog? ), em penso que la durè força aquesta, és molt còmode. I em quedarà pendent repetir patró amb pana per al proper hivern...

I bè, me'n vaig tot passejant a veure què es cus a Rumssss!



3 comentarios:

Si em deixes un comentari, sabrè que has passat per aquí...! gràcies!

Your message will let me know you have been over here...! Thank you!