martes, 12 de julio de 2016

Gelat de meló

Avui he fet aquest gelat de meló, seguint proporcions de l'anterior recepta de gelat de prèssec, però afegint-hi 2 cullerades soperes de sucre invertit. La intenció és millorar la textura del gelat, afegint-hi cremositat.

He fet servir:

- 1/2 Kg. meló pelat i sense llavors
- 200grs. llet condensada
- 200grs. iogurt grec
- 2 cullerades soperes de sucre invertit.

Barregem tots els ingredients a la liquadora i passem la barreja a les cubiteres i al congelador.

Un cop es congelin, traiem i passem els glaçons per la picadora. Repetim aquest procès 3 ó 4 cops i finalment deixem al congelador en un tupper.
Aquí el de meló és el de l'esquerra, i la bola de la dreta és el de prèssec.  Com s'aprecia, la textura ha millorat molt :)

Traurem el gelat 10 minuts abans de servir-lo per tenir una textura mes esponjosa.

Preparat per la pitufa gran!


Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Si em deixes un comentari, sabrè que has passat per aquí...! gràcies!

Your message will let me know you have been over here...! Thank you!