viernes, 8 de julio de 2016

Aubergínia arrebossada

Avui he fet aquesta aubergínia arrebossada, seguint una recepta que vaig trobar a Pinterest, una mica per tenir una alternativa a l'auberginia arrebossada de sempre, que normalment xupa una quantitat d'oli increíble, però que alhora agrada tant al Samuel.

Ingredients:

- 1 aubergínia
- 4 o 5 cullerades soperes de pa ratllat
- 80gs. de formatge ratllat
- 1 gra d'all
- 2 cullerades soperes de maionesa

Elaboració:

Tallar en rodanxes fines l'auberginia i deixar-les reposar en un escorredor ins 15 minuts, un cop salades perquè perdi l'amargantor.
Mentres, amb la picadora, barrejar el pa ratllat, el grà d'all i el formatge fins que quedi tot ben integrat.

En un plat posar la maionesa amb què untarem les rodanxes d'aubergínia un cop esbaldides i assecades.
Desprès passar-les per la barreja de pa ratllat, all i formatge i disposar a la safata del forn.
Pre-escalfar el forn a 200°C, i posar-hi la safata durant uns 15 minuts, tombant les rodanxes cap a la meitat del temps per tal que es daurin per igual als dos cantons.

I aquí el resultat, que jo he trobat realment bo, a veure què hi diu l'expert en aubergínia ;)



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Si em deixes un comentari, sabrè que has passat per aquí...! gràcies!

Your message will let me know you have been over here...! Thank you!