martes, 6 de diciembre de 2016

Rampells, buffs, pantalons... un recull d'aquests dies

Fa dies que no em passo per aquí i això de l'ordre si no es cuida, ja se sap.., oi Eva? jejeje.

Porto avui un altre buff per l'Abril, aquest però el vaig fer amb l'interior de polar, que al matí fa  força fred per aquí.




La tela de gatets era l'últim retall que em quedava, s'ha acabat, ohhhhhh!!!! Amb aquesta tela vaig fer el vestit i leggins que trobeu aquí.
I el polar ja l'havia fet servir per fer aquest pijama.
Aquest cop l'he fet  en forma de bandana per aprofitar ben bé els retalls i per protegir més el coll. Ben calentona que va ella al cole ;).

I tambè us deixo uns pantalons per la xica, uns altres Streaky legs, com no, jeje... fets amb tela de dessuadora estampada de Cal Joan; ja l'havia fet servir aquí i encara me'n queda bastanta, i és que volia fer-me una jaqueta per a mi i al final no m'hi veig amb aquest estampat... encara em queda la tira per gastar i això que ja vaig fer-li una jaqueta a l'Abril que podeu veure aquí i aquest vestidet que nomès s'ha volgut posar un cop per cert...


I bé de moment això és tot, que he d'acabar-me uns pantalons per a mi, que de moment, a la màquina de cosir, prometen i força...

Fins dijous, que espero haver-los acabat i poder publicar a Rums ;P

Enllaço a Menuda Inspiración i a Fans de Ottobre.

2 comentarios:

  1. Qué calentito el buff y qué chuuulos los pantalones. ¡Este modelo queda genial! Gracias por enlazarlo al blog de fans de OTTOBRE :)

    ResponderEliminar

Si em deixes un comentari, sabrè que has passat per aquí...! gràcies!

Your message will let me know you have been over here...! Thank you!