jueves, 15 de septiembre de 2016

Pantalda busca destinatària...

Avui us porto la 1a pantalda que vaig cosir.
Si, no EM vaig cosir, tot i que jo pensava que si..., però després de tenir-la pràcticament acabada i a falta de posar puny i snaps, me l'emprovo i ..., no passava de la cadera :(

Al juliol es va quedar en aquest punt i aquests mesos he estat buscant algú a qui li anès bé. I finalment ha resultat ser la meva veïna Nati.
Un cop emprovada hi vaig posar puny i snaps i apa, a gaudir-la!



Em vaig refiar cosint-la en tela plana i tot i que vaig agafar el patrò d'uns shorts meus també en cotò, no vaig caure que portaven unes pincetes davant i darrere, aix...

Bé, al final ha acabat servint que és el què em feia més ràbia, després de les estones passades i el material gastat, que es quedés a la bossa de retalls em feia una gràcia, que Tela! Tela! com diria l'Abril.

Tela de flors negre i grises d'aquella tenda que us explicava aquí de Mataró. Sabeu què? Que aquesta tela està gafada, perquê ja l'havia tallada per fer-me un vestit que un cop embastat no em va agradar gens..., semblava una bata de la meva rebesàvia..., i ara aquesta... en fi....; la de floretes grogues, és de Teixits Roca de Vilafranca, i el viu gris de la Merceria Ramon Sala, també de Vila.
Editarè l'entrada en uns dies per posar foto amb perxa, que li queden genial! Segur que si li prenc mides no ho clavo tant ;)))

I aquí estan les fotos amb perxa:




Enllaço a Rums i vaig corrents a veure què veig que m'inspiri per la propera costura, que últimament estic d'un egoïsta... ;)))

A reveure!

2 comentarios:

  1. Es súper bonica, quina llàstima que no et vagi bé. El costat bó és que la podràs veure-la sovint a la teva veïna

    ResponderEliminar

Si em deixes un comentari, sabrè que has passat per aquí...! gràcies!

Your message will let me know you have been over here...! Thank you!