jueves, 9 de abril de 2015

Leggins & vestit del Miaau!!!Bon dia!

aquí us ensenyo vestit i leggings fets amb tela de jersei elàstica de la Casa del Retall i de Ribes&Casals de Barcelona.

Així de contenta estava el dimoniet de casa.

La veritat es que ha estat fàcil..., em vaig liar al comprar la tira de silicona per fer l'arrugat de les cames i al tallar-la per la meitat (perquè la que vaig trobar amb un preu decent mínimament, feia el doble d'ample), i al no quedar la cinta ben amagada amb la costura li picava al ratolí i no els vam poder estrenar el día del bateig del Biel....

La tela rosa llisa ha estat més complicada perquè és mes fineta i clar rellisca....
El coll ha estat un cristo, l'he hagut de repetir 3 cops i tot i amb això no ha quedat perfecte, però així es quedarà em penso.... els propers ja seran millors.
Les mànigues un pèl massa amples, però vaja, que ja estan bè...


Apa, fins la propera aventura de costura ;DDDD


Good morning every one!


In this post I want to show you a dress and leggings done using elastic cloth bought in Ribes&Casals and La Casa del Retall in Barcelona.

So happy was our sweet little demon wearing them.
To tell the truth, it was not hard sewing them...
I did a little mess buying the elastic to do the shring of the legs. It was twice the wide it should be so that I cut it and it resulted to be annoying for her, as it didn't remain completely hidden by the edge sewing. For this reason she could not wear them for Biel's Baptism lunch.

The plain pink cloth was a little bit thinner than the other one, so harder to sew, as it slippped a little bit.

The other mess I did was with the neck finishing, I'm not used to do it and I had to repeat it for 3 times. Eventhought it's not perfect, I think that it will remain like this. The following one will be better for sure...
The sleeves are a bit too wide, but they look quite well like this I think...See you soon in  my next sewing adventure ;DDDD2 comentarios:

  1. ha quedado un conjunto muy cómodo y divertido. Muchas gracias por enlazar. Saludos

    ResponderEliminar
  2. ¡De nada! gracias a vosotros que animais a novatas como yo a lanzarnos!!!
    ;PPP

    ResponderEliminar

Si em deixes un comentari, sabrè que has passat per aquí...! gràcies!

Your message will let me know you have been over here...! Thank you!